#StylishBarHunt – SWEETWATER, Perth

Pentru că îmi place să vânez locații “instagramabile”, caut mereu să găsesc, în orice oraș aș merge de pe globul acesta, baruri/ restaurante with a twist.

Perth nu a făcut excepție. Acolo am ținut neapărat să ajung și la un restaurant-lounge extrem de frumos gândit și cu un design aparte. Poartă numele de SweetWater și este una dintre cele mai frumoase locații în care mi-am băut cafeaua la povești interminabile cu fetele.

În cele câteva ore petrecute printre poze și discuții, am remarcat faptul că locației îi trec pragul în mare parte cei ce iubesc conceptele din zona social și wine bar. Cert este că are un aer aparte.

Elementele de decor sunt gândite în cele mai mici detalii și acesta e un aspect care pe mine, personal, m-a atras. Totul se îmbină într-un decor armonios, ambient care îți inspiră liniște și o stare de bine, de comfort. Nu-i lipsește nici lumina soarelui, care se revărsa pe mesele cafenelei.

Fetele au și mâncat și le-a plăcut la nebunie. Cu excepția faptului că era poate puțin prea… picant. Adevărul este că totul arăta delicios și a fost servit în vase simple, de ceramică, ceea ce mi-a atras atenția și mi-a plăcut.

Spor la făcut poze! Haha!