#StylishBarHunt: Descoperă cel mai instagramabil loc din Zanzibar

Continui seria locațiilor instragramabile, pentru că iubesc să vânez locuri frumoase în orice loc din lumea asta mare aș ajunge. De aceea, astăzi mergem în Zanzibar, într-un loc parcă rupt din rai, pe o terasă aparte with a view.

Citește și: #StylishBarHunt – SWEETWATER, Perth

Probabil cea mai specială locație în care am ajuns, Beach House e mai mult decât un bar. E o experiență atât senzorială cât și culinară – o infuzie de tradiții, culturi, ingrediente locale și condimente exotice.

Motivul?

Zanzibar a avut mulți conducători de-a lungul secolelor, iar istoria sa lungă și tragică a creat una dintre cele mai interesante bucătarii mondiale. Bucătăria lor este o fuziune de mâncăruri arăbești, africănăști, indiene, portugheze și britanice, toate ațâțate de abundența de mirodenii chiar de la sursă. Africănescul ugali, curry-urile swahili și fructele de mare – toate formează o masă bogată în culori, gusturi și arome.

Acum imaginează-ți cum intri pe o punte în aer liber care respiră deasupra plajei, înconjurată de palmieri de cocos, faci câțiva pași și te așezi într-un hamac de unde te bucuri de frumusețea apusului african cu un pahar de gin&tonic în mână.

Te-am introdus în film?

Dacă ajungi în Zanzibar e musai să-i faci o vizită. E un loc pe care nu îl poți trece cu vederea, mai ales dacă ajungi în Stone Town (Mki Mkongwe în limba swahili) care e, în fapt, Orașul Vechi, sau partea antică a Zanzibarului.

Dacă nimerești sâmbăta, ești și mai norocos fiindcă terasa se transformă într-o scenă de dans, iar africanii cu siguranță știu să petreacă!