5 sfaturi pentru a-ți depăși frica de zbor

Frica de zbor este unul dintre principalele motive care poate împiedica pe cineva să vadă lumea întreagă, care e atât de frumoasă. De ce să lași frica să stea în calea unor experiențe unice, care îți pot schimba pentru totdeauna percepția asupra lumii în care trăim?

Zborul a devenit pentru mine acel timp al meu, pe care îl folosesc pentru a mă relaxa și a mă deconecta. Așa că astăzi am să îți împărtășesc câteva strategii-cheie care îți pot schimba atitudinea față de zbor.

Ești gata să cucerești lumea?

Primul pas pentru a-ți depăși frica de zbor este să identifici ceea ce te sperie atât de mult. Conștientizează-ți frica, astfel încât să poți începe să lucrezi cu ea. Vei vedea că o scurtă călătorie printre gândurile tale te va face să te cunoști mai bine. La fel, și o abordare pozitivă va scădea notabil nivelul de îngrijorare pe care l-ai putea avea legat de zbor.

Meditația poate avea un impact pozitiv în multe aspecte din viața noastră. Frica de zbor nu face nici o excepție. Dacă te simți îngrijorat de călătoria pe care urmează să o ai cu avionul, merită să-ți răpești câteva minute înainte de fiecare zbor pentru a medita.

Dacă nu știi de unde să începi sau cum s-o faci, există multe aplicații de meditație la îndemâna oricui, care pot fi un bun început. 🙂

 

Vizualizează-ți experiența pe care urmează să o ai ca fiind una mai degrabă interesantă decât terifiantă. Încearcă să îți canalizezi energia către emoția pentru destinația pe care urmează să o descoperi și aventurile pe care le vei trăi într-un loc nou.

Când călătoresc ca și pasager, nu uit niciodată să-mi pun în bagaj căștile. Ascultarea unui playlist plin de melodiile preferate poate fi o modalitate sigură de relaxare în timpul unui zbor. Găsește să faci pe durata zborului ceea ce îți place!

Comfortul este foarte important, mai ales când vine vorba de un zbor lung. Acestea fiind spuse, este foarte important să ai la tine accesoriile care îți pot conferi comfort sporit pe durata călătoriei. Când călătoresc, am grijă să am mereu la mine o păturică pufoasă, șosete lungi și o pernă de avion. Totodată, nu uit de crema hidratantă, care mă ajută să mă simt fresh pe toată durata zborului.

Tu ce faci pentru a-ți depăși fricile?