Unul dintre cele mai impresionante locuri de văzut în Bali

De când am văzut-o pentru prima oară, am zis-o de multe ori – iubesc Asia. Ei bine, Bali m-a făcut să o îndrăgesc și mai mult!

Dacă m-ar întreba cineva ce prefer, marea sau muntele, după experiența balineză aș putea spune cu mâna pe inimă: iubesc la nebunie marea și verdele crud, prezent peste tot în Bali, în special în zona centrală numită Ubud, care emană prin toți porii o senzație de liniște de nedescris.

Dacă ajungi în Ubud, trebuie neapărat să mergi la Bali Swing. Un loc idilic ce oferă senzații unice pentru iubitorii de adrenalină. Situat deasupra junglei, vederea ce o conferă este uluitoare.

În ultimii ani, Bali Swing a devenit un adevărat fenomen. Acesta e și motivul pentru care alte sute au apărut ulterior și a devenit destul de dificil să mergi 100 de metri fără să vezi un leagăn sau un semn care să te trimită spre unul.

Cu toate acestea, cel original este chiar lângă Ubud și e păcat să nu te bucuri de el dacă ajungi în Bali. Este, cu siguranță, unul dintre cele mai instagramabile locuri în care poți ajunge și o experiență unică.

Prețul?

Pentru a petrece o zi în mini-resortul special amenajat vei plăti 35$, preț ce include prânzul (un bufet suedez), apă, drumul de la anumite locații din oraș și numeroase activități. Dacă îți dorești să mergi direct de la hotelul unde ești cazat, vei plăti 6$ în plus.

  • Printre activități se numără 12 leagăne (cu înălțimi de 10m, 15m, 20m și 78m deasupra solului), 4 cuiburi, grădina de fluturi, elicopterul și roca în formă de inimă din mijlocul junglei.

Când?

Locația poate deveni extrem de aglomerată, deci cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Cea mai bună perioadă este între orele 10am și 11.45am, când te vei putea bucura de priveliște și vei putea face poze în liniște, fără să te simți presat de mulțimea care așteaptă nerăbdătoare.

Cum ajungi acolo?

Se află la o distanță de doar 20 de minute de Ubud și cea mai rapidă, ieftină și aventuroasă variantă de transport rămâne scuterul. Dacă vrei să închiriezi unul, prețul pentru o zi întreagă este de doar 5$.

Adresa: Jl. Dewi Saraswati, Bongkasa Pertiwi, (Banjar Tegal Kuning) Badung,Bali 80352 – Indonesia

Te-am convins?

Împărtășește și tu cu mine o experiență pe care ai avut-o într-un loc idilic.